Zakelijk
Met uw bedrijfspand of kantoor laat u zien hoe u in de markt staat. Dus dat moet er representatief uitzien. Welke uitstraling u ook wenst: degelijk, opvallend of volledig in de kleuren van uw huisstijl? Met M en E Peeze Schilderweken als partner ziet het er altijd goed verzorgd uit en is het tot in de puntjes afgewerkt.

Wij zijn professionals. Betrokken en flexibel. Gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. Ongeacht de grootte van uw project. U bent altijd verzekerd van optimale kwaliteit. Ook aan uw onderhoudswensen geven we graag een efficiƫnte invulling. Want een goede bescherming tegen onder andere weers- en milieu-invloeden betekent dat de waarde van uw pand alleen maar zal toenemen.
 

Gespoten muurverf
Wanden en plafonds die prachtig glad zijn afgewerkt, komen nog beter tot hun recht wanneer de verflaag wordt opgespoten. Het resultaat is een strak en egaal oppervlak. Bovendien wordt de verf sneller aangebracht dan met een roller. Naast glad stucwerk en een aantal gestructureerde ondergronden, zoals spack, glasweefsel en spachtelputz, is het ook mogelijk om deuren en kozijnen te spuiten. Zelfs complete bedrijfspanden en hallen kunnen wij op deze wijze opwaarderen.