Particulier
Laat uw woning weer kleuren van trots. Zowel van binnen als van buiten. Wij adviseren u graag over de beste en meest kostenbewuste aanpak voor uw huis en welke producten daarvoor geschikt zijn. Uiteraard volledig afgestemd op uw wensen. 

 

Binnenschilderwerk
Wilt u een onderhoudsbeurt of een complete verandering van uw interieur? Peeze Schilderwerken kan al het binnenschilderwerk voor u verzorgen. Van plafonds en wanden tot ramen en deuren. Vanzelfsprekend kunt u ook alleen voor de woonkamer bij ons terecht. Of voor een controlebeurt, waarbij uitsluitend de beschadigingen worden bijgewerkt. 

 

Buitenschilderwerk
Uw huis is het meer dan waard om er verzorgd uit te zien en goed te worden onderhouden. Peeze Schilderwerken beschermt het op een professionele wijze tegen de alledaagse weers- en milieu-invloeden. Naast het schilderwerk regelen wij desgewenst ook timmerwerk en andere bijkomstige werkzaamheden.

Schakel ons tijdig in, dat voorkomt onnodige kosten. Een kleine onderhoudsbeurt, waarbij de deuren en meest kwetsbare gedeelten van de kozijnen worden overgeschilderd, kan al voldoende zijn. 

 

Gespoten muurverf
Wanden en plafonds die prachtig glad zijn afgewerkt, komen nog beter tot hun recht wanneer de verflaag wordt opgespoten. Het resultaat is een strak en egaal oppervlak. Bovendien wordt de verf sneller aangebracht dan met een roller. Naast glad stucwerk en een aantal gestructureerde ondergronden, zoals spack, glasweefsel en spachtelputz, is het ook mogelijk om deuren en kozijnen te spuiten.