Wie zijn wij?
Peeze Schilderwerken is een allround schildersbedrijf. Gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk, voor bedrijven en particulieren. Wij combineren een ambachtelijke werkwijze met hedendaagse mogelijkheden en leveren kwaliteit op maat.

Duidelijkheid vooraf
Als meedenkende partner geven wij graag ons vakkundig advies bij uw plannen ter verbetering van uw woning. En deze adviezen zullen wij naar tevredenheid realiseren. Op basis van een vooraf uitgebrachte offerte beslist u samen met ons over de aanpak en werkverdeling. U weet op elk moment wat de stand van zaken is en waar u aan toe bent.

Vakmanschap en kwaliteit
Onze aanpak biedt een optimale bescherming van uw bezit. Dat wordt ook onderstreept door onze opdrachtgevers die, op basis van de gemoedelijke samenwerking en het geleverde vakwerk, steeds terug blijven komen.

Eén aanspreekpunt
Desgewenst kan Peeze Schilderwerken meer voor u betekenen dan schilderen alleen. Want wij verzorgen bijvoorbeeld ook restauraties en overige herstelwerkzaamheden.

Duurzame investering
Peeze Schilderwerken gebruikt uitsluitend hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen die bijdragen aan een duurzame renovatie van uw eigendom.